header

Ons assortiment bestaat deels uit herkenbare, maar ook uit niet alledaagse smaakbelevingen en samenstellingen. Maar al ons gebak is rijk en vol van smaak en is gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. Geen eierpoeder maar verse eieren, echte chocolades, vers fruit (dus niet uit blik) en de beste room. U zult versteld staan hoe lekker ons gebak is!

Onze bakkers zijn vaklieden die de kunst van het verwennen verstaan! Echte gebakliefhebbers zullen het weten te waarderen! Ons gebak wordt standaard geleverd in rechthoekige stukken van 40 x 60 cm. Een niet-Nederlandse wijze van presenteren en verkopen, maar in bijvoorbeeld Duitsland of Tsjechië heel gewoon. Doordat de samenstelling van ieder type gebak anders is, zullen de gewichten per soort per standaard afmeting verschillend zijn. U betaalt op basis van het gewicht van het stuk van 40 x 60 cm dat u afneemt. Uw klanten zullen dat ook doen: zij geven aan hoe groot het stuk moet zijn dat zij wensen, u weegt het en berekent vervolgens uw verkoopprijs op basis van dit gewicht. 

De "zwaardere soorten" zullen door uw klanten vaak als "voller" ervaren worden en daarom meestal in kleinere stukken worden gekocht of gegeten. 

 

Ons assortiment gebak